27 de marzo de 2023

Los niños no son prisioneros: Una carta abierta de un padre

Una carta abierta al público de un padre cuyos dos hijos no pueden jugar al fútbol por una situación infectada con su club actual.

Fuente: Samuel Chicón, Twitter

«Os quiero compartir una situación LAMENTABLE que esta viviendo una familia con dos niños de 9 años, esto está pasando en el futbol base Mataró. Abro hilo.»

«Bon dia a tots.Vull explicar-vos la situació que estem vivint a casa i que ens angoixa desde fa setmanes. Tinc dos nens, de 9 anys, bessons, i els han prohibit fer el que més els agrada: entrenar i jugar a futbol.

Fins el juliol els meus fills jugaven al Vilassar de Dalt. El @CEMATARO ens va oferir un canvi , van anar tres dies a entrenar ( el entreno consistia en fer partidets ) els nens s´ho van passar bé i vam decidir fer el canvi. El 23/8/2021 tot va canviar, els entrenos no eren com esperavem i els nens NO es van adaptar. Ho vam comunicar al Club abans de començar la temporada. I es neguen a donar-nos la baixa federativa. Ho vam fer amb un informe mèdic on es parla de situació d’angoixa dels menors, entre d’altres coses.

Doncs bé, el @cemataro_base es nega a donar-nos la baixa. Conseqüència; els nens no poden ni entrenar ni jugar amb cap altre equip. Només volen tornar al Vilassar de Dalt on ells son feliços.

El Mataró argumenta que si els donen la baixa es queden amb només 8 jugadors, però bé que han començat la temporada jugant i tenen un futbol base ple de nens que poden jugar .Ells juguen pero els meus fills no poden ni entrenar.

Ens hem reunit amb cuatre persones del club , ho hem comunicat a la regidora de esport del ajuntament , hem fet el tràmit de la mediació de la @FCF_CAT, mediació que la @CEMATARO ha rebutjat ( motiu: li fa mandra anar un dia a Barcelona).

Això sí, el tresorer truca i ens diu que si paguem tot l’any, s’ofereixen a alliberar els nens i concedir la baixa. Una proposta que ens sembla inacceptable! En quina situació queden els meus fills, de 9 anys, que no entenen que no puguin ni entrenar ni jugar? Perquè?

Quin mal han fet? No adaptar-se? Qui els protegeix? (actualmente estem en tràmits del comité jurisdiccional de la @FCF_CAT que s´allargará un mes més).No és suficient un informe mèdic?

Què podem fer? La situació està sent desesperant, i comences a donar-li voltes i esperes que això acabi quan abans millor perquè no els afecti en el seu dia a dia. Entenem que les solucions es troben parlant, però el @ce_mataro no vol dialogar amb mediació , només en privat.

Què vol? Deixar a dos nens sense jugar una temporada sencera? Retrasa el màxim possible que tornin a una normalitat? En aquest club quina es la seva prioritat? La salut del nens o la seva butxaca?

Quina impotencia no!!!»

Portada
Últimas Noticias
Futbol BCN TV
Instagram
Buscar